In-line zeefreiniging is de meest voordelige en tijdsbesparende oplossing voor uw reinigingsprobleem.

Met een LOTUS EVO systeem worden uw zeeframen automatisch gereinigd, ontvet, gestript, nagespoeld en gedroogd. Na enkele minuten zijn de zeeframen klaar om opnieuw ingefilmd te worden. 

Een LOTUS EVO systeem bestaat uit een machine, een reinigingsproduct voor de inkt en een reinigingsproduct voor de emulsie. LOTUS EVO reinigingssystemen gebruiken uitsluitend niet-vluchtige reinigingsmiddelen die 100% biologisch afbreekbaar zijn. 

LOTUS EVO reinigingssystemen zijn de milieu – en personeelsvriendelijkste reiningssystemen! Bekijk ons assortiment en ontdek welke LOTUS het beste aansluit bij uw wensen!

LOTUS EVO Ontwikkelsysteem

Met een LOTUS EVO Ontwikkelsysteem kan de zeefdrukker zijn zeeframen automatisch ontwikkelen. Ongeacht de hoeveelheid werk, of de persoon die de zeeframen ontwikkelt: de kwaliteit is gegarandeerd altijd hetzelfde en altijd even hoog.

LOTUS EVO Zeefraamreinigingssystemen

LOTUS EVO Zeefraamreinigingssystemen zijn automatische systemen waarmee de zeefdrukker zijn zeeframen reinigt, stript, ontvet, afspoelt en droogt in 1 handeling. Terwijl het systeem reinigt, kan de drukker zich op zijn volgende opdracht richten. LOTUS EVO is uitgegroeid tot de marktleider in de automatische reiniging bij textielzeefdrukkers. 

LOTUS EVO Rakelwasser

Met een LOTUS EVO Rakelwasser kan de zeefdrukker zijn rakels reinigen met hetzelfde reinigingsmiddel als de zeeframen. Dit reinigingsmiddel is biologisch 100% afbreekbaar en heeft een vlampunt van ca 100°C. Daardoor zijn LOTUS EVO systemen de veiligste en milieuvriendelijkste reinigingssystemen.

Uitgebreide technische ondersteuning

Een groot voordeel is de uitgebreide technische ondersteuning.  Lotus Holland heeft een eigen technische dienst die de zeefdrukker ondersteunt op het gebied van installatie, service, onderhoud  en training.

Onze Distributeurs