Lotus USA

Lotus Holland is niet alleen te vinden in Nederland. 

Lotus USA is gestationeerd in Orlando, Florida. Vanuit onze locatie ondersteunen en bieden wij oplossingen in de vorm van uitgebreide technische ondersteuning. Lotus USA heeft net als Lotus Holland een eigen technische dienst die voornamelijk de Amerikaanse zeefdrukker ondersteunt op het gebied van installatie, service, onderhoud en training. 

Door de nauwe samenwerking tussen Lotus Holland & Lotus USA kunnen wij overal ter wereld onze snelle levertijden blijven garanderen en is onze service nooit ver weg. 

Gelegen in de ”Sunshine State” van de Verenigde Staten, is Orlando, Florida de thuisbasis van Lotus USA. Lotus USA is primair gericht op onze Amerikaanse klanten en partners. Ons warehouse heeft een volledig eigen montagestation en opslagfaciliteit zodat we al uw Lotus Holland apparatuur kunnen bouwen, transporteren of repareren. Zodoende garanderen wij snelle levering en eersteklas service.

Ons team van technici opereert vanuit Orlando en staat tot uw dienst wanneer dat nodig is. Lotus Holland (NL) & Lotus USA werken constant samen zodat wij u de beste service kunnen leveren die wij te bieden hebben. 

 

Voor meer informatie:

Voor meer informatie of een demonstratie kunt u ons bellen of schrijven:

Tel: +1 (407) 724 – 0332 
e-mail : kristie@lotusholland.com

Lotus USA is onderdeel van Lotus Groep BV.